• COMMUTE
  • TEAM
  • NEWS
  • COINSHOP
  • CONTACT
commuteapp logo

Bare én mere i bilen

Commute application find a ride

Privat

Erhverv

I Commute er vores mission at optimere anvendelsen af ressourcer - for klimaet.

Vær med til at sætte bare 1 mere ind i bilen og reducere CO2-udledningen nu.

Commute til din organisation

I Commute går økonomiske besparelser hånd i hånd med bæredygtighed. Vi optimerer organisationens brug af egne biler, taxaer, pulje-, firma- og lejebiler ved en White Label løsning specifikt tilpasset kundens behov. I samme løsning opsamler vi automatisk data til udbetaling af kørselsgodtgørelse, rapporterer på CO2-aftrykket og -besparelsen og udarbejder CO2-budgetter.

Ifm. Transport- og Boligministeriets opfordring til store virksomheder om at facilitere samkørsel for at mindske presset på den offentlige transport i Covid-19 krisen, har vi hjulpet vores kunder og deres medarbejdere med at få etableret en sikker og smitteminimerende transportløsning. Grundet situationen tilbyder vi i øjeblikket accelererede udviklings- og implementeringsforløb, så tag kontakt til os for en tilpasset løsning til jeres organisation.

Screenshot 2020 09 25 at 12.28.32

Vidste du, at 10/11 kører rundt med kun én person - Det vil vi gerne ændre på! En gennemsnitlig europæisk bil kører 2,5 gange om dagen af 25 km pr. tur - næsten alt transport i personbiler foregår altså på korte afstande!

Når vi kører sammen, sparer vi miljøet for op til 80% af CO2-udslippet. Commute gør det nemt, hurtigt og billigt at komme fra A til B i hverdagen - uanset om du kører til møde eller konference eller vil dele en taxa med en kollega fra lufthavnen.

Vi skaber klimavenlige løsninger

Få Commute til din virksomhed

commute saved co2

Kg. CO2

...

Har vi sparet ved at køre sammen via Commute

stopwatcg

Hvorfor vælge Commute?


Tilpas jeres egen White Label løsning helt efter organisationens behov - og kun for jeres medarbejdere.

Vi har udviklet Commute, fordi vi tror på, at både brugere og klimaet vinder, når vi gør biltransport billigere, hurtigere og mere socialt.

Problemet i større organisationer er ofte, at medarbejderne mangler overblik over, hvem der egentlig kører og hvornår - specielt på tværs af afdelinger og funktioner. Dette løser vi ved at lave lukkede løsninger for vores kunder, der giver medarbejderne det nødvendige overblik hurtigt, intuitivt og effektivt.

Commute gør det muligt på et øjeblik at finde ud af, om kollegaer har planlagt en tur til samme møde eller konference som en selv. Vi optimerer både brugen af egne biler, firma- og puljebiler, men også taxaer og lejebiler. Med Commute opdateres ledige sæder i realtid, og man kan nemt invitere kollegaer til at tage med. Vores chatfunktion gør det tilmed nemt at kommunikere.

Commute til din organisation - det er brugervenlighed i verdensklasse!

Fordele ved at vælge Commute som organisation

smartmockups kfgn7m7x

Kør når det passer dig

Med organisationernes egen lukkede app vil pendling til og fra arbejde blive lettere for medarbejderne, der hurtigt kan finde og kommunikere med hinanden på tværs af afdelinger.

Spar kørselsomkostninger

Transport er dyrt. Med jeres egen White Label løsning kan I nemt optimere brugen af fx taxaer til og fra lufthavnen - eller blot mindske omkostningerne til parkering.

Det bedste for miljøet og fælleskabet

Når vi kører sammen, sparer vi miljøet for op til 80% CO2.
Samkørsel bringer kollegaer tættere på hinanden og styrker samarbejdet i organisationen på tværs af afdelinger.

Data til kørselsgodtgørelse

På 5 sekunder opsamles nødvendig data til grundlag for udbetaling af kørselsgodtgørelse. Vi sikrer datavaliditet samt en administrativ lettelse for både medarbejdere og ledere.

naturecommute

Reducer organisationens CO2-udslip

Danmarks samlede CO2-udslip skal reduceres med mindst 70% i 2030. Desværre kommer der flere og flere biler på vejene, og i dag er der 2,6 mio. biler i Danmark. Virksomhederne står med et stort samfundsansvar for den grønne omstilling. Dermed er der også en risiko for øget national og international lovgivning. I 2019 var den marginale eksterne omkostning for en kørt km 0,40 kr., og trængsel kostede samfundet 30 mia. kr. i tabt arbejdsfortjeneste.

Vær på forkant med potentiel lovgivning og begynd at reducere CO2-aftrykket allerede fra i morgen.

Vi tilbyder organisationen sin egen app kun med adgang for egne medarbejdere. App'en opsamler CO2-besparelsen, som opdateres live på virksomhedens hjemmeside/intranet og offentliggøres i CSR-rapporten. Dette giver også mulighed for at lave CO2-bonusbudgetter for hele virksomheden eller ned på afdelingsniveau. App'en kan desuden udsende geolokaliserede push-beskeder. Således kan I også informere jeres medarbejdere, uanset hvor de er i verden.

Kom i gang med jeres egen appløsning

Kontakt os

Er du interesseret i hvad Commute kan tilbyde dig eller din organisation, eller har du spørgsmål til app'en, så skriv gerne til os via kontaktformularen til højre, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Er du klar til at hjælpe miljøet og samtidig mindske omkostningerne til intern transport?

Kontakt os for at få designet en løsning skræddersyet jeres behov.