• COMMUTEAPP
  • TEAM
  • NEWS
  • COINSHOP
  • CONTACT
commuteapp logo

FAQ

Få svar på de fleste spørgsmål om CommuteApp her.

Hvis ikke du kan finde svar på dit spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til os på support@commuteapp.dk

 

Om CommuteApp

Sådan kommer du igang

GDPR og sikkerhed

CommuteApp til din organisation

Kan jeg bruge CommuteApp til Android og iOS?

Du kan bruge Commute på både Android og iOS enheder.
Hent app'en fra App Store her og Google Play her.

Er det gratis at bruge CommuteApp?

Vores app er i øjeblikket helt gratis at downloade og bruge. Så det er bare med at komme i gang med at køre sammen og reducere CO2-udslippet.

Hvordan betaler jeg for min tur?

Betalingen aftales og klares direkte med chaufføren. Dette aftales over den interne chat i app'en eller i bilen.
Du kan f.eks betale med  Mobilepay eller kontanter.

Hvad er CommuteApp?

CommuteApp er en bæredygtig virksomhed, der har udviklet en unik og brugervenlig appteknologi med en vision om at sætte bare én mere ind i bilen for at optimere eksisterende ressourcer.

Hvem står bag CommuteApp?

CommuteApp er skabt i Danmark af Henrik Jespersen og Phillip Jespersen. Sammen med et stærkt og erfarent hold af dygtige mennesker har de på kun få år skabt en innovativ teknologi i verdensklasse.

Du kan læse mere om teamet her.

Hvad er CO2 Coins?

Når du bruger Commute, optjener du automatisk CO2 Coins. Du kan se, hvor mange Coins du har opsparet, ved at gå til menuen i venstre side af app'en.

Hvordan kan jeg bruge mine CO2 Coins?

Du kan benytte dig af dine optjente CO2 Coins ved at gå ind på Coinshop i menuen på hjemmesiden. Vælg derefter det ønskede tilbud og overfør dine CO2 Coins til en af vores partnere. Du vil derefter med det samme modtage din rabatkode i app'en.

Kan jeg lave en firmaaftale med CommuteApp?

Ja! Ved at kontakte os, kan vi sammen finde den bedste løsning til jer.
Vi optimerer organisationens brug af egne biler, taxaer, pulje-, firma- og lejebiler ved en White Label løsning specifikt tilpasset kundens behov. I samme løsning opsamler vi automatisk data til udbetaling af kørselsgodtgørelse, rapporterer på CO2-aftrykket og -besparelsen og udarbejder CO2-budgetter.

Kan min uddannelsesinstitution også bruge CommuteApp?

Ja! Mange skoler og institutioner har allerede set fordelene ved at bruge CommuteApp og har en løsning hos os. Er det ikke tilfældet for jer, så kontakt os for at høre nærmere om de muligheder, vi tilbyder.

Er min data i sikkerhed hos CommuteApp?

Selvfølgelig! Vi bruger kun det mest nødvendige data, og du kan som bruger til enhver tid kontakte os for at få detaljer eller slette data. En bruger kan til enhver tid selv foretage ændringer eller slette i afgivne registreringer. CommuteApp´s brugere har ret til at få slettet registreringer ved at skrive til support@commuteapp.dk.

SKAT ifm. samkørsel

Udgiftsgodtgørelse ved samkørsel er ikke skattepligtig jf. SKAT, og de personer, der kører med i bilen, har ikke fradragsret for betalingen. En betaling fra passagerer til ejeren af den benyttede bil skaber ingen ændring i de berørte skattepligtiges befordringsfradrag.

Er jeg forsikret gennem CommuteApp, når jeg er bruger af app'en?

Nej. Brugeren er selv erstatningsansvarlig for  egne skadegørende handlinger og undladelser. Dette gælder alle skader på sig selv, andre brugere og tredjemand, og gælder for såvel person- som tingsskade. Læs mere om vores regler og sikkerhedsforanstaltninger her.

Hvilken data skal CommuteApp bruge fra mig?

Ved download af app og efterfølgende registrering som udbyder af lift registreres navn, alder, adresse, registreringsnummer på bil, foto af bil samt foto af chaufføren. Kørekort registreres ikke, da man som bruger kun skal bekræfte ejerskab af et. Ved download af app og efterfølgende registrering som passager registres navn, adresse og foto af passageren.

Kontakt os

Er du interesseret i, hvad CommuteApp kan tilbyde dig eller din organisation, eller har du spørgsmål til app'en, så skriv gerne til os via kontaktformularen til højre og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.