• COINSHOP
  • COMMUTEAPP
  • PARTNERS
  • NEWS
  • CONTACT

+ 45 40 500 720

Vores Partnere

Erhverv

Uddannelsesinstitutioner

Organisationer

Hos CommuteApp er vi glade for at have indgået et samarbejde med Moka Smart City på Mauritius.

De er i færd med at udvikle en state-of-the-art smart by, der vil indeholde smarte og bæredygtige løsninger. Vi bidrager til dette projekt, ved at levere en tilpasset version af vores app til de mauritiske brugere og derved lette samkørsel og CO2 reduktion for indbyggerne i landet.

Desuden arbejder vi sammen om, at udvide CO2 Coins i Mauritius og i den forbindelse skabe reel værdi for brugerne, hver gang de kører sammen. Følg vores forskellige sociale medier for at holde dig opdateret om vores fremskridt på Mauritius.

Det er en glimrende mulighed for CommuteApp at kunne stå for levering af "Commute for Organisations" app til den italienske virksomhed Avignonesi.

Vingården er opkaldt efter sine grundlæggere, familien Avignonesi og har siden sin etablering været igennem en spændende rejse. Bæredygtighed spiller en stor rolle i hverdagen i Avignonesi. Det er derfor en ære for CommuteApp, at være blevet valgt som favoritteknologi af et italiensk firma, der tror på optimering af brugen af ressourcerne.

Vi ser frem til, at vi sammen vil opnå store resultater til fordel for klimaet, hvilket også vil føre til yderligere udvidelse af CommuteApp i Italien.

Partnere i Danmark

Internationale Partnere

SMART TRAVEL HABITS 1ROW RGB w1200px

Kontakt os

Er du interesseret i, hvad CommuteApp kan tilbyde dig eller din organisation, eller har du spørgsmål til app'en, så skriv gerne til os via kontaktformularen til højre og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.